Počasí & Rozlosování

by kif
Počasí & Rozlosování
Rozlosování pro zvětšení klikněte

Rozlosování pro zvětšení klikněte

Turnaj začína a startuje v 9:00 takže prosím o to aby jste se dostavili aspoň v 8:55 :) aby se případné problémy stihli vyřešit :) Doladit týmy a tak :)

Počasí bude jaké bude a proto přizpůsobte oblečení nastálé situaci. Má  foukat a bud ezřejmě sněžit a nebo pršosněžit. Takže základ bude dobré neklouzavé obutí a teplou bundu. :)

Rozlosování je již hotové. Hrací čas bude 10minut což bude v celkovém počtu zápasů 70 minut hrací doby. Takže turnaj by měl končit chvilku po 12:00 v Sobotu. O ceny se nám postará Hostinec u Lípy a dobrou náladu nám jistě zajistí připravený čaj s citrónem. A možná také něčím na zahřátí. :)

Pokud bych mohl poprosit ty co přijedou autem a mají doma nějaké hrablo a vešlo by se jim do auta. (Vím je to hodně podmínek :) ) Tak nechť ho vezmou, protože nevíme jak bude vypadat hřiště . A každá ruka se bude hodit. Ráno připravíme co bude možné, ale zázraky se dělat nedají. A tak budou stejně jako loni připravené na 100 procent lajny a brankoviště. Uvidíme dle sněhové nadílky.