BILLáka 2016 za námi.. jest

by kif
BILLáka 2016 za námi.. jest
BILLák 2016
Diváci

Diváci

BILLák 2016 skončil dle našeho názoru úspěšně. Za krásného počasí kdy sice bylo pod mrakem ale okolo 20 stupňů a bezvětří se na start postavilo 30 lidí a z toho 5 štafet. Štafeta znamenala, že každý člověk dělá jednu samostatnou disciplínu.  Do klidných vod Pávovského rybníka skočilo úderem desáté všech 30 lidí a jalo se prát nejdříve s vodou, která měla krásných 19 stupňů. Následně s mapou v ruce, za kalhoty nebo v mapníku nebo v kapse se vydali do lesa mezi Pávovem, Smrčnou a Štoky kde bylo schováno pět kontrol. Kontroly byly umístěny na dobře viditelných místech, takže dle účastníků nebyl problém je najít. Na občerstvovací stanici, která byla umístěna tradičně na vrcholu Rudný, již účastníci běželi tříkilometrový okruh s výběhem do sjezdovky.

Celou tuto trasu nejlépe zvládk Kacafírek Jiří 1:12:29 za ním o 45 s Exner Jakub, který byl stíhán(15s) Oberreiterem Martinem. Tato trojice také vyhrála mužskou kategorii. V ženách se na umístnily tyto ženy, od prvního místa   Czebeová, Lepšová, Baxová. Kategorii týmy ovládl s velkým náskokem Pteam. Ve štafetách kterých bylo 5 si vítězství vybojovali Sapeláci II. (Zukmundová K., Bradáč, Marešová), na druhém místě skončili Baterkáři (Cakl M, Cakl P., Caklová D.) a chvilku za nimi doběhli Sapeláci I. (Zikmundová B. , Zikmundová D., Zikmund S.)

Děkujeme sponzorům TESLA Jihlava, Hostinec u Lípy, Pivovar Ruprenz, Gold Crystal , kteří nám pomohli uspořádat tuto akci, která dle účastníků byla vydařená a líbila se : ) Děkujem a za rok snad zase : )

Výsledky jsou ZDE….